<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/6743511471736211738?origin\x3dhttp://yanyen-money.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
profile journal tagboard affiliates credits
♥ Disclaimer



♥ Archives

Recent Posts
♥ Fun day
♥ Yeah mummy bring sth nice back hm!!
♥ Enjoyable day with classmates :)
♥ Yeah phone price drop!! :)
♥ Very enjoyable day with Shu Jun & Jas :)
♥ Happy day with Shu Jun & Jas :)
♥ Yeah darling coming my hse for dinner!!
♥ Missed U so much!!
♥ Two days hve nice food to eat thanks :)
♥ Chalet at Downtown East!!


Date back by month
♥ May 2009
♥ June 2009
♥ July 2009
♥ August 2009
♥ September 2009
♥ October 2009
♥ November 2009
♥ December 2009
♥ January 2010
♥ February 2010
♥ March 2010
♥ Thursday, June 11, 2009 @ 1:23 PM
`Survey

1. Besides your lips, where is your favourite spot to get kiss?
Ans: Forehead :)

2. How do you feel when you wake up this morning?
Ans: Can't wake up 6.30am so missed Costing lesson so went back to oink oink :)

3.Who was the last person you took photo with?
Ans: Shu jun & Jasmine

4. Would you consider yourself to be spoiled?
Ans: No cos my mum & darling dun spoilt me.

5. Would you ever donate blood?
Ans: Yes is helping others to live in this world but did nt donate before scare pain too.

6. Have you ever has a best friend who was the opposite sex?
Ans: Yes my bf when we haven go into relationship tht time haha

7. Do you want someone dead?
Ans: Of cos no cos i treasure eveyone around me :)

8.What does your last message says?
Ans: Stop there i saw u, turn behind haha

9. What are you thinking right now?
Ans: To hve darling beside me hehe

10.Do you wish someone to be with you right now?
Ans: Of cos missed him to much

11.What is the time you go to bed last night?
Ans: 10.30pm

12. Where did you buy the T-shirt you are wearing now?
Ans: Polo-T wat do u think where i buy my polo-T?

13. Is someone on your mind?
Ans: Yes

14. Who was the last person who texted you?
Ans: Darling

15. Tag 10 Random people to do this survey:
Ans: Shu Jun
Jasmine
Crystal
I only got 3.

16.Who is no. 2 having realationship with?
Ans: Jas currently is not attached she will find her prince soon

17. Is no. 3 a male or a female?
Ans: Female

18. If no.7 & no.10 get together, would it be a good thing?!
Ans: i only hve added 3 gals.

19. What is no. 1 studying about?
Ans: Accounting

20. When was the last time you had a chat with them?
Ans: Not long ago

21. Is no.4 single?
Ans: -

22. Say something about no. 3
Ans: She is tall, working too

23. What do you think about no. 3 & no. 5 being together?
Ans: she already hve bf, no 5 -

24. describe no. 9.
Ans: -

25. What will you do if no. 6 & no. 7 fight
Ans: -

26. Do you like no.8?
Ans: -